Direktlänk till inlägg 26 november 2010

3 dagar efter operation!

Av Ellinor Bäckström - 26 november 2010 22:31

Då var det redan fredag igen och tredje dagen efter operation...

Idag gick Alice och jag upp till sjukhuset vid strax efter 8, då hade Affe och Tobbe precis vaknat, sovit bra på natten båda två:-)

Affe var lite seg på förmiddagen, sen tog de den sista slangen vid lunch, en slang på/i magen som gav lite smärtstillande emellanåt... Efter detta ville Affe börja upp och röra på sig, det gick stapplande till att börja med, men efter en stund var det precis som om inget hade hänt... Men eftersom han har sitt sår på bröstkorgen springer man efter honom som en tok så han inte ska ramla och slå i.. Bra motion kan jag säga:-)

Eftersom det var fredag så var ju lite fredagsmys givet och Affes önskemål var "färnor".. Chips-stjärnor, och det var klart han skulle få det..

Jag var iväg och handlade lite och det blev pizza på kvällen på vårt rum på sjukhuset...

Det har väl egentligen inte hänt så mycket idag, vi har bara myst på och Affe blir sig mer och mer lik... Imorgon är det ultraljud som gäller och efter det verkar det som om vi alla kan flytta ner till Ronald, så mysigt!!! Alla värden på Affe har hållt sig bra ända sedan operationen, s vi hoppas det håller i sig, men det ska det väl göra!!!!!

Nu blir det att ladda upp lite bilder från dagen istället så skriver jag igen imorgon, Alice ligger här bakom mig och snarkar gott nu, så får väl sällskapa henne snart!


Ta hand om er!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ellinor Bäckström - 29 november 2010 20:11


Idag var dagen då vi faktiskt fick åka hemåt, efter röntgen och de sista kollerna, fantastiskt!!!!! Här kommer en bild på Affe med vällingflaskan hemma i "pösen"... Nu är vi en familj hemma i vardagen igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     ...

Av Ellinor Bäckström - 29 november 2010 20:09

                         

Av Ellinor Bäckström - 29 november 2010 19:43

Detta var dagen då det började kännas riktigt segt.... Vi bara väntade och väntade på vad som mer behövde hända, nu ville vi INTE vara kvar... Affe är piggare och pifggare och just nu precis som vanligt, bortsett från att man måste passa honom från a...

Av Ellinor Bäckström - 28 november 2010 07:00

                                 

Av Ellinor Bäckström - 28 november 2010 06:47

Då blir det lördag oxå, och snart har vi varit i Lund i en hel vecka... Börjar kännas segt, men man ska inte klaga, finns de som varit här BETYDLIGT längre..... Denna lördagen hände väl egentligen inte heller så mycket... Han har fått bort ett band...

Ovido - Quiz & Flashcards